Sijainti:
Status:
hylätty
Kuvattu:
marraskuu 2011

Omituinen hylätty vaja

Teksti sisältää tuotesijoittelua 😀 😀 😀

Tämä mielenkiintoiselta vaikuttanut talo tuli bongattua fillarireissulla (Nishiki Bigfoot X-29) kesällä 2011, aivan ajamani tien varresta. Tuolloin kävin pikaisesti pihassa näppäämässä kännykällä (iPhone 4) ulkokuvat. Taloon näytti olevan esteetön pääsy, mutta koska ei ollut Maglitea mukana enkä myöskään halunnut keskeyttää hyvää lenkkimoodia, päätin palata ”rikospaikalle” myöhemmin.

Näin teinkin, isänpäivälahjana itselleni. Talo tosiaan vaikutti ulkoisesti mielenkiintoiselta ja houkuttavalta. Houkuttavuutta lisäsi se, että ovi oli raollaan (kuten oli jo kesällä) eikä ikkunatkaan olleet mitenkään vahvasti tilkittyjä, jos ikkunoita ylipäätään edes oli.

Paikan päällä talo osoittautui kuitenkin pettymykseksi. Ulkoisesti komea ja raamikas Jämerä-henkinen kivitalo ei sisältänyt mitään. No, pari ruosteista tynnyriä ja yksi pölyinen pärekori, mutta… Eli hukkareissu. Urban exploration onkin vähän kuin kalastusta, koskaan ei tiedä mitä sieltä tulee. Tällä kertaa ei mitään. Laitetaanpa nyt kuvat kuitenkin näytille kun ne kerran tuli otettuakin (Canon EOS D 500, 18-55 mm). Talon kategoriointi on vaikeaa, se ei ole asuintalo, ei teollisuusrakennuskaan… Ehkä maatalouteen liittyvät paikat voidana liittää hylätyt teollisuusrakennukset -kategoriaan.

Hylätty vaja - julkisivu

Julkisivu

Hylätty vaja - julkisivu etuviistosta

Julkisivu rakoilee.

Hylätty vaja - julkisivu takaa

Julkisivu takaa. Vai sittenkin edestä?

Hylätty vaja - hento lukitus

Abloy by nature.

Hylätty vaja - tunnelmaa sisällä

Tunnelmaa sisällä.

Hylätty vaja - tunnelmaa sisällä

Tunnelmaa sisällä.

Hylätty vaja - rikottu ikkuna

Ikkunalle on käynyt niin kuin usein näille käy.

Hylätty vaja - kemikaalicocktail

Kemikaalicocktail. Tämä oli harvoja "elonmerkkejä" koko paikassa.